5 greseli de evitat cand cumparati plase de insecte

Greseala numarul 1
Sa nu va informati bine: Plasele de insecte sunt relativ noi pentru consumatorii romani. Majoritatea consumatorilor nu este la curent cu optiunile disponibile si cu problemele care pot aparea cumparand o plasa de insecte nepotrivita pentru casa sa.

Greseala numarul 2
Sa cumparati plase care ulterior nu vor fi compatibile cu locul de instalare: Ferestrele si usile vin in diferite dimensiuni si configuratii, la fel si sistemele de plase de insecte. Ar trebui sa achizitionati o plasa de insecte potrivita exact scopului si tamplariei dumneavoastra.

Greseala numarul 3
Sa cumparati o plasa de insecte Do It Yourself (Fa-o Singur), mai ieftina, pe care trebuie sa o confectionati si instalati singur: Plasele de insecte necesita experienta in producerea si instalarea lor. Daca luati in considerare achizitionarea unei plase de insecte DIY, cumparati o plasa de insecte care e deja debitata la cotele dorite necesitand doar instalarea ei in locul dorit.

Greseala numarul 4
Sa credeti ca instalarea unei plase de insecte e un lucru extrem de usor: Cele mai multe plase de insecte sunt, in principiu, relativ usor de instalat, insa problemele instalarii sunt legate de deschidere, modul de prindere pe toc, contructia pervazului exterior, etc. nu neaparat de catre plasa de insecte.

Greseala numarul 5
Sa nu luati in considerare serviciul de garantie, intretinerea generala si mentenanta: Plasele de insecte trebuie pastrate curate, avand grija ca spalarea lor sa se efectueze in fiecare luna.
NU EXISTA un produs intr-o cladire, care sa nu necesite intretinere.

comentarii (4)

 1. Victor

  “Majoritatea consumatorilor nu este la curent cu optiunile disponibile”

  Reply
  • vorbe grele

   Majoritatea intr-adevar nu este la curent. O majoritate, doua majoritati…. Lasa gramatica Victor, munceste!

   Reply
   • sef

    majoritatea nu este dar consumatorii sunt, impreuna au alta valoare si se anuleaza singularul, mai treci pe la scoala

    Reply
 2. Silviu

  ummm, Victor a citat din “Greseala numarul 1″

  chiar asa sa nu vezi ?

  Si daca cineva nu le are cu gramatica, poate ar trebui sa invete nu sa munceasca. Logica asta.

  Reply

lasa un comentariu