Plase contra insectelor fixe

Tantarii sunt cosmarul noptilor noastre, fiind o povara pentru noi toti. O solutie viabila de protectie impotriva lor consta in protectia oferita de plasele de tantari.

Acestea pot fi montate in rama fixa din aluminiu sau pot fi livrate sub forma de rulou. Sunt ideale pentru ferestre, usi de intrare sau de balcon. Varianta cu rama fixa poate fi cu balamale cu deschidere laterala sau in sus.

Plase contra insectelor fixe sunt fixate pe un cadru metalic si sunt prinse cu ajutorul unor cleme din PVC. Plasele prinse cu cleme sunt fixe, nu se pot deschide. Demontarea plasei se poate face usor si nu necesita pregatire de specialitate, fiind la indemana oricui.

Printr-o demontare usoara, plasele contra insectelor sunt usor de intretinut pe timpul anotimpurilor reci, fiind reinstalate doar in perioadele in care tantarii ameninta linistea noptilor familiei dumneavoastra.

Rama care incadreaza plasa, garanteaza o inchidere perfecta pe cotele ferestrei.

Materialul din care se confectioneaza plasele anti- insecte este fibra de sticla (material – ignifug), iar structura este din aluminiu eloxat, atat in cazul celor pe rama cu balamale cat si in cazul celor tip rulou (la acestea si caseta este din aluminiu eloxat).

Mai mult, plasele de insecte pe care vi le propunem asigura protectie impotriva oricaror insecte, nu numai contra tantarilor.

lasa un comentariu