Plase contra insectelor tip cadru cu balamale

Plasele contra insectelor sunt cele mai practice accesorii in ceea ce priveste stoparea accesului insectelor nedorite in locuinta dumneavostra atunci cand lasati ferestrele deschise, ele putand fi utilizate la orice dimensiuni de ferestre si, de asemenea, sunt foarte manevrabile, fiind usor de demontat pentru a fi curatate sau pentru orice alte motive. Un astfel de motiv ar fi, de pilda, in sezonul rece cand plasa tip cadru poate fi demontata cu usurinta si remontata in sezonul cald.

Din punct de vedere constructiv şi al designului se pot realiza plase impotriva insectelor – pe balamale, plase impotriva insectelor – fixe si plase impotriva insectelor – rulou.

Plase impotriva insectelor – pe balamale sunt fixate pe un cadru metalic din profile de aluminiu prevazut cu balamale, permitand deschiderea batanta in exteriorul geamului.
Fixarea se face cu un sistem de inchidere fiabil, actionat din interior cu un maner cu design placut.

 

Este stiut faptul ca plasele contra insectelor au rolul de a ne proteja de tantari, muste sau alte insecte atunci cand fereastra este deschisa. Astfel, avantajele reale ale plaselor sunt:

 • intreţinere simpla;
 • vizibilitate buna in afara;
 • schimb permanent de aer intre interior şi exterior;
 • protecţia maxima impotriva insectelor datorita plasei, ceea ce va ofera un somn liniştit;
 • fiabilitate foarte buna, plasa fiind produsa din fibra de carbon, iar rama – din profil de aluminiu.

 

comentarii (2)

 1. Bunea

  Buna, as dori sa imi explicati, in cazul montarii plaselor de tantari cu balamale, pentru fixarea acestora e nevoie de gaurirea termopanului? Afecteaza cumva calitatea termopanului?

  Reply
 2. Adrian Niculae

  Plasele de insecte sunt concepute pentru ferestre și uși. Din moment ce sunt concepute pentru a se monta pe ferestre și uși fie că sunt din lemn, aluminiu sau pvc, ele nu afectează în timp.

  Reply

lasa un comentariu