Plase insecte

Patrunderea insectelor in casa nu va lasa sa va bucurati de momentele petrecute cu familia? Instalarea plaselor de tantari este solutia, iar HappyNets, echipa la care puteti apela cu incredere.

Noi va putem ajuta oferindu-va urmatoarele tipuri de plase de insecte:

  • Plase insecte tip rulou – ofera triplu avantaj: un sistem propriu impotriva ridicarii accidentale; ghidaje si caseta sunt astfel construite incat nu afecteaza foarte mult estetica tamplariei si nu scad decat foarte putin vizibilitatea in exterior.
  • Plase insecte pe balamale – sunt practice, fiind fixate pe un cadru metalic din profile de aluminiu prevazut cu balamale, permitand deschiderea batanta in exteriorul geamului.
  • Plase insecte glisante (culisante) sunt manevrate prin alunecare pe un sistem de role. Impiedica patrunderea insectelor, dar si a impuritatiilor purtate de vant.
  • Plase insecte tip plisse (pliate) – culiseaza pe un sistem de role, constructia sa speciala, garantand o inchidere ermetica.

Culorile standard sunt alb (RAL 9010) si maro (RAL 8014). La cererea dumneavoastra, se pot vopsi in orice nuanta RAL sau imitatie lemn, doar plasa propiu-zisa va fi intotdeauna de culoare gri.

Culori disponibile oricand pe stoc: profil alb, profil maro, stejar auriu, mahon si nuc.

 

plasa insecte culisanta