Plase la geamuri cu balamale

Plase la geamuri cu balamale sunt practice, usor de instalat si folosit. Echipa noastra de profesionisti va pune la dispozitie o gama variata de astfel de plase la geamuri cu balamale, tocmai pentru a putea sa vina in perfectarea ideilor dumneavoastra.

Este un element important si de care trebuie sa tineti seama, mai ales daca zona in care locuiti este una in apropierea padurilor sau intr-o zona cu umiditate crescuta. Plasele la geamuri cu balamale va protejeaza somnul impotriva insectelor nedorite si disturbatoare.

Daca va doriti o varianta placuta si care sa fie conforma cu necesitatile dumneavoastra, va putem oferi plasele la geamuri cu balamale care sa se muleze si sa satisfaca dorintele dumneavoastra.

Caracteristici tehnice la plasele la geamuri cu balamale

Plasa din care sunt realizate poate fi din mai  multe tipuri de materiale, printre care elemente metalice sau fibra de carbon.

Ultima varianta, plasele la geamuri din fibra de carbon, au o tesatura fina si aproape insesizabila cu ochiul liber. Va puteti bucura, in acest sens, de confort optic si de o plasa la geam care se integreaza in decor.

Plasele la geamuri necesita o intretinere periodica, aceasta insemnand curatarea de praf cu peria, iar in perioada de iarna, este indicata depozitarea acestora in locuri ferite de umezeala si temperaturi scazute.

Materialele folosite la realizarea plaselor la geamuri cu balamale sunt in general profile din aluminiu, vopsite in camp electrostatic si imbinate la unghiuri drepte. In cazurile in care geamurile dumneavoastra au alte forme, putem sa modificam profilele si sa realizam plase la geamuri cu balamale conform cu forma geamurilor dumneavoastra.

In cazul in care usile termopan pe care sunt aplicate plasele cu balamale sunt usi batante, atunci si plasele se vor prinde in trei puncte si, eventual, cu bare de rigidizare, permitand deschiderea normala a usilor. Usile sunt prevazute cu magneti sau cu opritori, dupa cum doriti dumneavoastra.

 

comentarii (1)

  1. ioana

    plasele pe balamale sunt pentru mine

    Reply

lasa un comentariu