Plase la geamuri de tip rulou

Deoarece s-a discutat despre plasele la geamuri impotriva insectelor cu balamale, am decis sa trecem mai departe si sa va prezentam si aplicabilitatea si importanta unei plase la geam impotriva insectelor de tip rulou. Un prim lucru care iese in evidenta este designul placut si reconfortant al acestui tip de plase.

Plasele impotriva insectelor verticale

Specificatiile tehnice ale acestui model de plase sunt de cele mai multe ori indeajuns pentru a va ajuta sa va hotarati asupra necesitatii achizitionarii lor. Pe timpul iernii, acestea pot fi stranse si ferite de intemperiile vitrege. Plasa este realizată din fibra de carbon, iar ghidajele si caseta din aluminiu sunt menite sa protejeze plasa si sa faciliteze utilizarea acesteia. Fixarea intr-o anumita pozitie a plasei impotriva insectelor se realizeaza cu ajutorul unor opritori. Opritorii pot fi reglati pentru a va permite sa pozitionati plasa asa cum va doriti. Un snur actioneaza intreg sistemul, ceea ce inseamna un mod de utilizare facil si lipsit de pericolul accidentarilor. Puteti sa alegeti o plasa cu amortizor la franare. Aceasta permite o rulare a plasei la o viteza constanta.

Plasele impotriva insectelor orizontale

Sistemul acestora poate fi mai complex deoarece sunt formate din doua parti, fiecare putand fi actionata de manete atunci cand se doreste inchiderea sau deschiderea acestora. Are acelasi sistem pe arcuri si amortizare ca si la rulourile verticale. Ce poate fi adaugat in plus este posibilitatea de inchidere in doi timpi. Aceasta inseamna ca o parte a plasei va fi pozitionata cu ajutorul opritorilor, pe cand cealalata parte mobila va fi actionata cu ajutorul unor magneti. Sunt necesare anumite ghidaje de culisare speciale pentru ca cele doua parti mobile sa poata glisa pe canalul de culisare. Acest tip de plase impotriva insectelor sunt placute din punct de vedere estetic si aduc o nota futuristica locuintei dumneavoastra.

 

lasa un comentariu