Plasele impotriva insectelor – o necesitate

Este indicat sa se foloseasca protectie impotriva insectelor, mai ales daca locuiti intr-o zona in care exista populatii de insecte. Fiecare insecta vine cu specificul ei, cu partile ei daunatoare si cu acele aspecte care, in scurt timp, devin enervante. O insecta poate provoca mancarimi, insomnii, stari de agitatie si de oboseala.
Plasele impotriva insectelor sporesc confortul casei dumneavoastra. Iata cateva aspecte importante:

1. Adunarea de informatii
Echipa noastra de specialisti va poate oferi detalii legate de elementele structurale ale plaselor impotriva insectelor, de forma acestora, de tipul elementelor de prindere. Informatiile de acest gen sunt oferite in urma evaluării necesitatilor dumneavoastra si in urma analizei geamurilor si a usilor care necesita plase impotriva insectelor.

2. Plasele ca element protector
Plasele impotriva insectelor sunt menite sa protejeze interiorul casei atat de lumina puternica a soarelui cat si de praful existent in afara casei. Cu toate acestea, insectele sunt principalul motiv pentru care plasele au fost create. Bolile pe care insectele le pot transmite sunt limitate cu ocazia instalării unei plase impotriva insectelor.

3. Plasele realizate pentru design
Aspectul placut al casei dumneavoastra, atat in interior cat si in exterior nu trebuie deranjat de catre prezenta plaselor impotriva insectelor. Expertii nostri in montare si instalare vor crea plasele in asa fel incat acestea sa se integreze natural in cadrul estetic al incaperii sau al casei dumneavoastra. O imagine placuta va creste confortul vizual.

Plasele impotriva insectelor sunt utilizate cu precadere la geamuri si usi, dar pe langa acestea, mai pot fi folosite si in cazul geamurilor panoramice. Pentru ca aspectul sa nu fie alterat in acest caz de prezenta plaselor, acestea vor glisa pe intreaga suprafata. Existenta plaselor nici nu va fi observata, dar efectul lor se va face simtit. Echipa noastra de experti va gasi mereu solutii pentru orice astfel de situatii si va va oferi cele mai bune idei.

lasa un comentariu